SUSHI TIME DEN HAAG

SUSHI TIME DEN HAAG Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 486 beoordelingen
6 sep 2020 om 20:58 Zoals wel vaker bij Sushi Time helaas te laat geleverd. Eten was op zich prima, deel wel koud en 1 gerecht hadden ze aangepast.
2 sep 2020 om 18:44 Ik ben beter gewend van jullie, was niet zo
31 aug 2020 om 8:34 Bezorging sneller dan verwacht en aangekondigd. Helaas was de sushi koud (leek oude sushi) en droog. Niet voor herhaling vatbaar.
30 aug 2020 om 20:38 Sushi was heerlijk, boontjes waren erg koud en zonder zout
26 aug 2020 om 21:30 Goed verzorgd.
25 aug 2020 om 21:53 Allereerst ruim een uur moeten wachten op mijn eten, op nota bene een maandag. Vervolgens kwam me eten aan hadden ze er de verkeerde roll bij gedaan, omdat de spicy shrimp op was. En dat zonder enige vorm van communicatie! Echt een zware misser!
25 aug 2020 om 21:19 The food was good, but the size of the portions falls (very) short. Too expensive for the portions.
25 aug 2020 om 19:23 Super lekker! En gratis tori karagee
24 aug 2020 om 20:14 Food was perfect. Delivery was too late.
21 aug 2020 om 23:07 I was very disappointed by how small the pieces were, and how little miso soup there was...on top of that I didn't receive any chopsticks, nor wasabi or ginger...It is my first and last time ordering here.
21 aug 2020 om 20:33 Super! Heb hier nu drie keer besteld en geen klachten
17 aug 2020 om 10:57 Great value for money, quality sushi and kind delivery guys!